2 мая 2017 г., 18:53

Безумие 

  Поэзия » Любовная
313 1 1

Безумие е, че те обичам,

сърцето си на дявола ще дам,

кървавите ризи ще събличам,

поне за малко на теб да се отдам.

Но тогава със какво ще те обичам,

когато няма да съм аз,

безумие, е че те обичам,

ще го кажа и на глас...

© Мария Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??