29 февр. 2012 г., 10:34

Безумна 

  Поэзия » Другая
3912 0 36

 

Безумна съм. Такава ме обикна.
И грешна съм. И аз съм като теб.
С лъжата не успях до днес да свикна,
обича с болка моето сърце.

 

Безумна съм. Косата си не скубя.
Достойнство имам. Хубаво лице.
Работя. Имам хъса да не губя,
постигам всичко с двете си ръце.

 

Безумна съм. И страшно ми отива.
Не ми се случват лесните неща.
Пред мен светът понякога се срива.
Ти знаеш с мен каква е любовта...

 

Безумна съм! Безумно и обичам.
Безумно съм приятел чак до гроб.
Самичка срещу  всички често тичам,
не съм родена, за да бъда роб...

 

Безумна съм! Безумен е животът...

 

 

 

© Силвия Йорданова Все права защищены

Произведението е включено в:
  2167 
Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??