23 мая 2008 г., 18:13

Безумна молитва 

  Поэзия » Любовная
471 0 1

Не искам да се връщам пак при тебе

не искам да съм толкова сама

не искам да обичам - да раздавам

а в отговор да срещам само хлад и пустота

Не искам все да страдам - все да чакам

на милостиня любовта

не искам вечно да гори на клада

осъдената ми душа

Не искам - моля за пощадата - съдбата -

теб и любовта

 

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??