24 янв. 2014 г., 16:33

Безусловно 

  Поэзия » Другая
550 0 11

Безусловно

 

Не искам вече самота…

Небето  - крехка бистрота.

Земята  - моя грехота.

Животът - пъстра глухота!

 

Не искам без усмивки…

Недели  -  без почивки.

Любови  - без завивки.                                  

Приятели - в обвивки!

 

Искам бяло ново цвете,

създадено от Боговете!

Да сбъдне бляновете!

Потъвам в бреговете!

 

Летя…

Безкрило и любовно,

безсамотно и съдбовно!

Издигам се духовно,

приемам  безусловно!

© Манипулирам Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??