Безусловно
Не искам вече самота…
Небето - крехка бистрота.
Земята - моя грехота.
Животът - пъстра глухота!
Не искам без усмивки…
Недели - без почивки.
Любови - без завивки.
Приятели - в обвивки!
Искам бяло ново цвете,
създадено от Боговете!
Да сбъдне бляновете!
Потъвам в бреговете!
Летя…
Безкрило и любовно,
безсамотно и съдбовно!
Издигам се духовно,
приемам безусловно!
© Манипулирам All rights reserved.