21 июл. 2009 г., 21:05

Безвремие 

  Поэзия
488 0 1

Спряло времето отдавна -

само часовникът там си тиктака,

а иначе всичко си е същото -

не растем, не стареем и не чувстваме.

Настъпило е безвремие.

 

Следват изгреви и залези,

нищо и никого непроменящи

и разговори едни и същи,

редени с думи уморени.

 

Слепи за своето ненужие,

продължаваме да се повтаряме,

наплашени да не дойде краят,

неразбрали, че той предхожда началото.

© Бехра Зюлкяр Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??