Животът е толкова кратък
на фона на Безкрайността!!!
Искаме да го забавим някак!?!
Искаме нормалните неща...
Да бъдем себе си, да сме обичани,
да даваме любов и светлина.
А можем ли? Ще стигне ли и времето,
определено ни от Господ за това?
© Светла Чакърова Все права защищены
"Ех, любов, любов,
ти кажи защо
все за теб една Земя не стига,
ни един живот?"
Да обичаме, пък докъдето стигне времето...