22 мая 2021 г., 22:34

Безвъзвратно 

  Поэзия
173 0 0

Влез. Душата ми олтар е

за всички други,
на които я остави.
Днес? Догаряща свещта е
на онази обич,
която някога запали.
Виж! Мястото ти празно е,
все така, откакто тук се настани.
Чуй! Ужасно тихо е
от изречени молитви, 
пропити със сълзи. 
Недей да коленичиш, 
отдавна мина твоето причастие. 
Сега? Ако наистина обичаш, 
ще си тръгнеш 
и ще ми пожелаеш щастие! 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??