28 нояб. 2015 г., 21:45

**** 

  Поэзия » Любовная
550 0 1

 

   Аз зная, че ти си планета,

   отдавна открита от друг.

   Но също и птица в небето,

   поела отново на юг.

 

   Аз зная, че ти си детето,

   което живее и в мен.

   Аз знам, че си всичко, което

   се ражда със новия ден.

 

   Аз зная, че ти си жената,

   изпълваща целия свят

   със багри, до днес непознати,

   с магия и скъп опият.

 

   Аз зная, че ти си луната,

   която в съня си прегръщам.

   Аз зная, че ти добрата

   половина от моята същност.

 

                                                                        ...едно изпълнено обещание към Т. 

© Цветелин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??