11 февр. 2023 г., 08:59

Бих искала... 

  Поэзия » Гражданская
185 2 2

Как искам да имам вълшебства!
Може малко да бъдат на брой,
но с моите нежни пръстчета
да дам живот под сринат бетон.

 

Бих искала бяла магия
да няма раздяла в бедите,
да мога с ръка да изтрия
от болка на хора сълзите.

 

Бих искала прашец вълшебен
като сол да мога да ръся. 
Да стане прашецът целебен
и болката с любов да церя. 

 

Може с машина на времето, 
ако имам да ви настроя.
Да отнема от вас бремето - 
щастливи кули да построя.

 

Бих искала!

 

11.02.2023г.
На пострадалите в Турция и Сирия
 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??