4 дек. 2009 г., 09:03

Бих искала да те даря с безсмъртие 

  Поэзия » Другая
387 0 4

Човечност. Топлота. Искри.
Усмивки. Жестове. Картини.
Дихание. Копнежи.
Обич. Плач.
Магия.
Истина.
Ранимост.

 

Надеждата отиде си от мен.
(А беше толкоз упорита.)
Че някога отново ще те видя.
Един живот, завърнат  в пепелта.
Въздишка.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??