1 мая 2008 г., 18:21

Бих искала от тоя шоколад 

  Поэзия » Философская
864 0 3
 

Спокойствие, любов и шоколад

на света ми скучен биха дали цвят.

Спокойствие, любов и шоколад,

довейте до косите ми тоз натрапчив аромат.

 

 

Спокойствие, любов и шоколад,

в клоните им от свила птици свили са гнездо.

Спокойствие, любов и шоколад,

докосвани блажени от свиленото им перо.

 

 

Спокойствие, любов и шоколад,

Ах, неземна благодат!

Бих искала да ям от тоя шоколад,

довей го ти и до моите коси,

довей го и до моя бряг!

 

© Теди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??