БИЙТ
Ще стигна до края,
да чуя как тупти сърцето от рая.
Да усетя ритъма ни...
Само аз и ти!!! Омразата ти???
Дай я, за нея забрави.
Тръгвай си бавно,
но тихо след себе си ми остави затишие...
Търси мойте следи!
© Привидение Иванова Все права защищены