Aug 4, 2011, 6:41 PM

Бийт 

  Poetry » Love
552 0 0

                                                                       БИЙТ

                                Ще стигна до края,
                                да чуя как тупти сърцето от рая.
                                Да усетя ритъма ни...
                                Само аз и ти!!! Омразата ти???
                                Дай я, за нея забрави.
                                Тръгвай си бавно,
                                но тихо след себе си ми остави затишие...
                                Търси мойте следи!

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??