14 мая 2007 г., 10:13

БИЛА СЪМ 

  Поэзия
1036 0 35
 

Заплюх се... понеже съм грешна.

Слепея с очите на блудници.

Пияна се давя в неделите,

(не помня дали има делници.)

Неистинска, в истини крия се

и ставам по-трудна за мразене.

С дъжда превалявам от искане,

от спомена бягам... но с лазене.

Нали съм от изгрев до залез.

(Какво, че била съм обичана?)

Била съм... но нейде по листите,

на тъмно във стихове... сричана.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??