9 мар. 2017 г., 23:58

Бирознание 

  Поэзия » Другая
499 0 1

Летят емоциите във всемира.

Дочува се и смях на светла бира.

Но тъмната и тя не се предава.

Очаква почести и слава.


 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??