Сълзите са красиви,
когато отразяват любовта,
когато от щастие са породени,
от сбъдната мечта...
И падайки в чистий ручей
в бисери ще се превърнат,
за да може в даден случай
пак красиви в очите да се върнат.
Сълзите са красиви,
когато са в твоите очи,
породени от мигове щастливи
от теб, от мен, от любовните ни спомени.
© Марина Стоянова Все права защищены
С обич за сълзите.