1 нояб. 2004 г., 02:02

Битка 

  Поэзия
1110 0 0

Битка

Живеем в свят греховен
изпълнен с мъка болка и печал
и водим безконечна битка
за сила ценности печал.
Но даже в бездната на мрака
прониква мъничко добро
че има някои с мисъл романтична
че води битка той за любовта!

© Станислав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??