24 февр. 2007 г., 22:20

Битка 

  Поэзия
774 0 2

Във битката свирепа, жестока
лутам се аз без страх и посока.

И щом видя свирепия враг

мушкам го с меча пак и пак.

 

Аз знам, че тук ще умра.

Знам, че любовта си първа

втори път не ще съзра.

 

Но видя ли аз врага,
върху него се хвърлям с меч в ръка.

 

Безмилостна е таз борба,

но води се за кауза добра
и готов съм аз тук да умра,
но свободата своя да отстоя.

                                             
Написано на 23.02.2007г. в 14:53
                                                                                                                                                от:
                                                                                                          Михаил Георгиев Гемков

© Мдфрхц Гфъхч Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??