Във битката свирепа, жестока
лутам се аз без страх и посока.
И щом видя свирепия враг
мушкам го с меча пак и пак.
Аз знам, че тук ще умра.
Знам, че любовта си първа
втори път не ще съзра.
Но видя ли аз врага,
върху него се хвърлям с меч в ръка.
Безмилостна е таз борба,
но води се за кауза добра
и готов съм аз тук да умра,
но свободата своя да отстоя.
Написано на 23.02.2007г. в 14:53
от:
Михаил Георгиев Гемков
© Мдфрхц Гфъхч All rights reserved.