Ангели и демони в мене се борят,
а аз къде съм в тази драма,
дали във битката им не затрих се,
или от ангелите нищо не остана?
Навярно тъмен демон
вместо мен довечера удобно ще се сгуши.
В прегръдката ти няма да съм аз,
а ти да видиш ангел
не заслужи!
И така погуби мен,
щом като демоните ми събуди,
сега във ада трябва да горя,
за да изкупя своите заблуди.
© Снежа Все права защищены