26 мар. 2019 г., 22:02

Блага вест 

  Поэзия
262 1 2

 

Блага вест да чуем всички -
вест за тебе, вест за мен.
Шепнат птички и тревички:
"Ден е...необикновен."

 

Нека мислите са чисти!
Красотата да спасим!
Горе, в небеса лъчисти
пее светъл херувим.

 

Грешките ни са простени.
Пътят ясен ни е днес.
Всички нас - и теб и мене
ни очаква блага вест.

 

Да я грабнем и повторим!
После да я умножим.
С грозното да се преборим!
И добро да сътворим!

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??