25 мар. 2023 г., 20:37  

Блага вест си ти! 

  Поэзия » Любовная
548 0 0

Живях сред мъка и мрак,

но ангел слезе при мен,

от Бога спасителен знак,

свърши нощ, изгря ден.

 

Страданието ми изчезна,

усетих приятна топлина,

демоните сякаш в бездна

отидоха със злия сатана!

 

Не мога да забравя аз

този благослов Божи,

този топъл, светъл час,

когато тъгата се уталожи!

 

Носталгията ме обхвана,

аз помня твоята добрина,

ти излекува тежка рана,

ти - прекрасната жена!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??