25 mar 2023, 20:37  

Блага вест си ти! 

  Poesía » De amor
547 0 0

Живях сред мъка и мрак,

но ангел слезе при мен,

от Бога спасителен знак,

свърши нощ, изгря ден.

 

Страданието ми изчезна,

усетих приятна топлина,

демоните сякаш в бездна

отидоха със злия сатана!

 

Не мога да забравя аз

този благослов Божи,

този топъл, светъл час,

когато тъгата се уталожи!

 

Носталгията ме обхвана,

аз помня твоята добрина,

ти излекува тежка рана,

ти - прекрасната жена!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??