24 мар. 2019 г., 18:29  

Благодарна 

  Поэзия
2035 10 18

             

                   Посвещавам на авторите с клакьори.

 

 

 

Отдавна знам - не съм Голяма

ни поетеса, ни художник,

ни дарба имам музикална...

Обикновен човек съм, Боже.

 

Но знам, дарил Си ми премного:

сърце, от обич сътворено;

душа, с любов от Твоя огън

и чистота неосквернена.

 

С Големите деля наслада...

Чрез тях докосвам се до Тебе,

а Ти чрез мен ги благославяш...

Благодаря Ти!

 

Аз, смирената.

 

 

     

 

 

© Елена Гоцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??