18 февр. 2008 г., 17:47

Благодарност 

  Поэзия » Любовная
729 1 2
Благодаря за любовта голяма,
за твойта милост всеки ден.

Благодаря за грижата голяма,
за приятелите ми около мен.

Благодаря, че Ти не се променяш
и вяра даваш ми, за да съм с теб.

Благодаря, че името Ти - Святост е,
и на това ме учиш всеки ден.

Благодаря Ти, за вярата във любовта,
благодаря Ти, от душа - Благодаря!

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??