18.02.2008 г., 17:47 ч.

Благодарност 

  Поезия » Любовна
701 1 2
Благодаря за любовта голяма,
за твойта милост всеки ден.

Благодаря за грижата голяма,
за приятелите ми около мен.

Благодаря, че Ти не се променяш
и вяра даваш ми, за да съм с теб.

Благодаря, че името Ти - Святост е,
и на това ме учиш всеки ден.

Благодаря Ти, за вярата във любовта,
благодаря Ти, от душа - Благодаря!

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??