19 авг. 2008 г., 09:36

... Благодаря... 

  Поэзия
712 0 5
За залеза,
със който ме посрещна.
За изгрева във твоите очи...
За името,
което срещна...
наричаше се... може би.
За думите,
които не изрече,
за мислите,
с които ослепя,
за мигове,
в които ме съблече,
съблече цялата душа...
За болката,
с която ме докосна...
Да... същата,
в която оцеля,
в която те убиваше безбожна
... мисълта... (и знаеш коя.)
За времето, поискало утеха.
За чувствата обречени... ела!
В прегръдката на твоята подкрепа...
... аз казвам ти "Благодаря"...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??