28 июн. 2008 г., 10:55

Благодаря 

  Поэзия
668 0 1
 

Има една дума,

която много уважавам.

Има една дума,

която за нищо на света не продавам.

Има една дума,

която ми стопля сърцето.

Има една дума,

с която се ражда детето.

Има една дума,

която толкова много крие.

Има една дума,

която всяка сълза е готова да изтрие.

Има една дума,

която не поражда тъга.

Има една дума

и тя е „Благодаря".

 

© Кристияна Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??