17 мая 2008 г., 20:52

Благодаря ти, мамо! 

  Поэзия
1091 0 4

Мила моя мамо,
послушай моя зов,
прегърни ме нежно,
дари ме със любов.

Ето, твоят празник идва,
на теб букет ще подаря!
Много съм щастлива, мамо,
че съм твоя дъщеря.

Благодаря ти, мамо, за това,
че си мила с мен и си добра,
че си ме дарила с ум и красота,
да сбъдвам всяка своя искана мечта.

© Нели Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??