30 нояб. 2021 г., 09:12

Благоевград 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная, Гражданская
481 0 2

Град на щастие изпълнен със хармония! 

Град със всичката палитра с цветове! 

Градът, който завинаги ще го запомня!

Изпълнил с радост моето сърце..

 

Със спомени в студентските години, 

Приятелските сбирки през нощта, 

Дори да ми дадът сандък с Рубини, 

Душата ми ще си остане тук в града! 

 

Ще помня възрастните хора,

дарили ме със част от мъдростта!

И лятото което винаги ще топли,

Всяка бедна и отчаяна душа... 

© Красимир Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??