23 окт. 2015 г., 21:11

Благославям Те, Исусе! 

  Поэзия » Другая
396 0 0

Благославям Те, Исусе,

Ти изпълваш ме с любов,

сила даваш ми и чуваш

всеки мой молитвен зов!

 

Благославям Твойта жертва,

моя грях на кръст пое.

С тяло от бича раздрано

болка, срам с любов отне.

 

Власт ни даде необятна,

смърт и болест победи.

Прошка подари безплатна,

със Отец ни помири!

 

Благославям Те, защото

Ти си Истина, Живот,

Път единствен към небето,

за изгубените - брод!

 

И надежда за слепеца,

хляб – за гладната душа.

Благославям Те довека,

Ти си моята съдба!

© Галина Пенева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??