Да провидиш – проклятие или дарба е?
Виждащият и слепият ще отговорят различно.
Обикновено това, което нямаме
по-добро ни се струва, привлича ни.
А когато кръстосаш пътеки с благословията си,
ще се псуваш, задето си се препънал.
Но понякога да се претърколиш в прахоляк и тръни,
е нужното, та на пътя си да се върнеш.
© Любимата Все права защищены