26 мар. 2021 г., 07:38

Благовещение 

  Поэзия » Гражданская
390 0 0

Бедни, гладни хора нахрани

и ще получиш благослов от небето.

На онеправданите помогни -

най-хубавото се вижда със сърцето...

 

Във въздуха се носи блага вест -

да спасим доброто в човека.

Нека постъпваме според морал и чест

и да обичаме ближния като нас - нека!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??