15 мая 2009 г., 09:25

Блажена красота 

  Поэзия » Любовная
523 0 2

Докосна ме по кожата ми мека,

поиска да ме имаш тук, сега...

Целуна ме и станах много лека,

издигна ме във сини небеса.

 

Поиска ме, безумно пожела ме,

потънахме и двамата в нощта.

Изпи ме ненаситно като чаша,

остана жаден и посегна пак.

 

С целувки горещи отново ме обсипа,

заля ме цялата със страст като река.

А после уморена до гръдта ти аз се сгуших,

нашепвайки: Блажена красота!

 

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??