11 авг. 2009 г., 00:26

Блед Спомен 

  Поэзия » Любовная
636 0 0

Плътен мрак обхвана ми душата,
която ти дълбоко нарани,
и ден и нощ обхваща ме тъгата,
далечен спомен от миналите дни.

Болка страшна прорязва ме във сърцето
за лика, срещнат в съня,
и красотата, досущ като небето,
бавно се забравя тя.

© Йоан Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??