11.08.2009 г., 0:26 ч.

Блед Спомен 

  Поезия » Любовна
657 0 0

Плътен мрак обхвана ми душата,
която ти дълбоко нарани,
и ден и нощ обхваща ме тъгата,
далечен спомен от миналите дни.

Болка страшна прорязва ме във сърцето
за лика, срещнат в съня,
и красотата, досущ като небето,
бавно се забравя тя.

© Йоан Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??