Тази нощ ще бъда тишина
и леко в твоя дом ще вляза.
Подай ръка, дари ми любовта,
аз сънищата цветни ще ти пазя.
Тази нощ ще бъда и звезда,
в дълбокото небе изгряла...
Пази ме ти и дай ми топлина,
тихо поведи ме към безкрая...
Тази нощ превръщам се в мечта,
облечена като магия бяла...
Бленуван миг е нашата съдба.
Пожелай ме! Пожелай и ще остана!
© Пламена Владимирова Все права защищены
Желая Ви не бленувани, а сбъднати мечти!
Хубава и топла вечер в този снежен разкош!!!