15.01.2018 г., 2:06 ч.

Бленувана мечта 

  Поезия » Любовна
684 1 7

 

Тази нощ ще бъда тишина
и леко в твоя дом ще вляза.
Подай ръка, дари ми любовта, 
аз сънищата цветни ще ти пазя.

 

Тази нощ ще бъда и звезда, 
в дълбокото небе изгряла... 
Пази ме ти и дай ми топлина,
тихо поведи ме към безкрая...

 

Тази нощ превръщам се в мечта, 
облечена като магия бяла... 
Бленуван миг е нашата съдба. 
Пожелай ме! Пожелай и ще остана!


 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??