2 февр. 2008 г., 14:00

Близка среща 

  Поэзия » Другая
619 0 11
Прегръщаш ме. Оставам бездиханна.
Отиваш си. Не мога да те спра.
Не искам и няма да намразя
детето във моята душа.
Целуваш ме. Жива изгарям.
За последно. Докосвам обичта.
Една любов до болка прогаря
и преобръща твоята съдба.
Силна съм. Повече от вчера.
Опитомих без страх страха.
Ти си този, който почерни
и забули в черно младостта.
Сама съм сред хиляди други,
които имат моята съдба.
Но предстои ми близка среща
с нейно величество Любовта!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??