6 нояб. 2019 г., 08:36

Близо 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих, Другая
392 0 0

Вятърните чанове пеят несъществуваща песен,

щом си близо до мен...

Вихрушка завърта листата,

във полет невиждан...
Косите ми вятърни мелници,

в затихнала нощ...
Щом ти си до мен...
Вятърът е дивен жребец...
Непосилна, дори за най-силен боец...
оказа се обичта ми...
Щом си толкова близо... до мен...
 

© Екатерина Глухова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??