6.11.2019 г., 8:36 ч.

Близо 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
389 0 0

Вятърните чанове пеят несъществуваща песен,

щом си близо до мен...

Вихрушка завърта листата,

във полет невиждан...
Косите ми вятърни мелници,

в затихнала нощ...
Щом ти си до мен...
Вятърът е дивен жребец...
Непосилна, дори за най-силен боец...
оказа се обичта ми...
Щом си толкова близо... до мен...
 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??