Бавно приближавам се към теб
и в мислите си аз те управлявам.
Знам, пързалям се по тънък лед,
но няма ли те, тъй и иначе пропадам.
Все по-близо съм до теб
и търся подходяща фраза.
Въпреки, че гледам да съм най-отпред...
ти така не ме и забеляза.
Ужасно близо съм до теб.
На миглите ми снощи се поряза.
Но твойто невнимание съвсем
разяжда ме като проказа.
Невъзможно близо съм до теб.
Докосвам те, по кожата ти лазя.
А когато ти не си край мен,
седя до нищото и си го пазя.
© Леонид Стоянов Все права защищены