25.06.2008 г., 9:22 ч.

Близо до теб 

  Поезия
759 0 8

Бавно приближавам се към теб

и в мислите си аз те управлявам.

Знам, пързалям се по тънък лед,

но няма ли те, тъй и иначе пропадам.

 

Все по-близо съм до теб

и търся подходяща фраза.

Въпреки, че гледам да съм най-отпред...

ти така не ме и забеляза.

 

Ужасно близо съм до теб.

На миглите ми снощи се поряза.

Но твойто невнимание съвсем

разяжда ме като проказа.

 

Невъзможно близо съм до теб.

Докосвам те, по кожата ти лазя.

А когато ти не си край мен,

седя до нищото и си го пазя.

© Леонид Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??