19 февр. 2008 г., 22:38

Близо до теб 

  Поэзия » Любовная
761 0 2
Искам само да уточня, че написах тези стихове преди известно време като текст за песен за един изпълнител, затова и лирическият герой е мъж. Любопитно ми е какво е мнението ви за написаното :)


Легни до мен, допри глава на мойто рамо.
Красива си, желая те, пак моя да си.
Шепти ми ти, шепти онези грешни думи,
отново с теб да бъда днес и отпия любов.

Не искам аз живот без теб, ти в мене палиш всичко.
И знаеш ли, че правиш ме да бъда друг?
Любов ми дай, опий ме пак и само твой съм вече.
Изгаряй ме, целувай ме, аз цял съм твой!

Бъди до мен, ръка подай и вярвай смело.
Животът с мен кажи дали предвиждаше ти?
Повярвай в мен, щом аз повярвах вече в тебе.
Обичай ме и ревнувай ме, само нежна бъди.

Моя си ти, бял ангел си ти, с така познати черти.
И не е лъжа, не просто шега, аз с теб открих любовта.
Ти в мен се роди, Бог с теб ме дари с букет от светли мечти.
Пред мен си сега и мойта съдба аз с теб ще деля.

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??