4 авг. 2021 г., 07:17  

Блуден син 

  Поэзия » Философская
347 0 0

Заспиват сенките тъжовни,

приласкава ги тъмнината,

спират вън капките дъждовни,

всичко чезне в тишината.

 

Прибирам се в дома си аз,

прегръщам майка и баща,

в жега или в мраз

ще ме приспи нощта.

 

За хармония, за мир жадувам,

че много болка има на Земята,

дали към друг свят ще отпътувам,

или просто е безмилостна съдбата...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??