15 июл. 2010 г., 14:52

Блудница 

  Поэзия
702 0 7

Зрими са само

    твойте блага,

аз съм незрима

 в ума си.


Криеш в сърце си

   тежка лъжа -

лъжеш с нея ти 

       всеки.


Като дете в

     море от лъжи,

сред океан от 

         надежди...


Плуваш в живота

    си груб и фалшив,

ровиш във чуждите 

          грешки.


За мен си - загубена,

        прозирна душа,

с безмислие - пълен

             светът ти.


Прашна и блудна

  прозаична жена...

     увяхнало

       юлско цвете!

        

© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??