28 июн. 2008 г., 00:19

Блус 

  Поэзия
635 0 8

 

 

Блус

на паважа се излива

от саксофона на улука -

тъжна топлина -

плача и се смея.

Замерих котка,

а подплаших гълъб.

До вратата я изпращам -

дълго се сбогува...

Хуквам без да се обръщам -

тук едва ли ще се върна.

 

***

Кутията със спомените

вече не ме побира -

кратки загуби на памет...

 

© Иван Братованов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??