11 апр. 2012 г., 09:33

Блян 

  Поэзия » Любовная
748 0 0

Искам

       да те видя,

             да те нацелувам.

 

Да погледна в очите ти.

 

Да усетя дъха

       и нежната страст.

 

Да поиграя

       с косите ти

              денем и нощем.

 

Да изпълваш мечтите ми

        всяка минута,

              всеки час.

 

Искам да те виждам,

        да мечтая,

             да те обичам.

 

Понякога денем.

Понякога нощем.

 

Винаги,

        всяка минута и час.

© Митко Донев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??