Искам
да те видя,
да те нацелувам.
Да погледна в очите ти.
Да усетя дъха
и нежната страст.
Да поиграя
с косите ти
денем и нощем.
Да изпълваш мечтите ми
всяка минута,
всеки час.
Искам да те виждам,
да мечтая,
да те обичам.
Понякога денем.
Понякога нощем.
Винаги,
всяка минута и час.
© Митко Донев Todos los derechos reservados